Hovenier

TuinontwerpklTuinontwerp
De belangrijkste fase voor elke tuin: een goed tuinontwerp. Om te komen tot uw droomtuin, waarin al uw ideeën, wensen en eisen zijn verwerkt, werken wij nauw met u samen om te komen tot de eerste stap: het tuinontwerp. Uw wensen als klant staan centraal en dat combineren wij graag met onze kennis, ervaring en vakmanschap.

Tuinaanleg
Na het tuinontwerp begint de volgende stap in het project, de tuinaanleg. Onze ervaren en goed opgeleide werkbegeleiders en deelnemers leggen uw tuin aan met betrokkenheid en uitgebreide parate kennis. In welke grondsoorten gedijt deze boom? Wat is de ideale standplaats? En welke snoeimethode hoort bij deze heester? Bij Buiten Gewoon heeft u altijd te maken met vakkundige mensen die die aanleg en onderhoud in de vingers hebben. Hoveniers die netjes een bestaande tuin ontruimen en verantwoord afvoeren, die exact maten opmeten, die grond- en leidingwerk voor hun rekening nemen en alles kunnen aanleggen, zoals terrassen, paden, pergola’s en tuinbergingen.
Ook de finishing touch, de beplanting, kunt u met een gerust hart aan onze medewerkers overlaten. Zit het werk erop? Dan maken we voor alle duidelijkheid samen met u nog een laatste controleronde door de tuin. Die betrouwbaarheid is nu eenmaal kenmerkend voor Buiten Gewoon.

Ook in de toekomst staan we voor u klaar voor onderhoud. Samen met u zorgen wij er voor dat uw tuin zich blijvend en optimaal ontwikkelt tot uw ideale tuin.